Restauracja Sztuczka, Pierre de Segonzac oraz Festus zapraszają na niesamowitą kolację połączoną z degustacją koniaków. Kiedy? 18 czerwca 2016 roku, zaczynamy o godzinie 18:00. Gdzie? Restauracja Sztuczka, Abrahama 40, Gdynia.
Wspólnie z szefem kuchni, Rafałem Wałęsą, przygotowaliśmy menu degustacyjne, idealnie dopasowane do koniaków Pierre de Segonzac.
aperitif:
Pierre De Segonzac premium | absynt | cytryna | cukier
MENU:
przegrzebki | gazpacho | awokado | Pierre De Segonzac VSOP Grande Champagne | lód
foie gras | wątróbka | pomarańcz | figa | Pierre De Segonzac XO selection des Anges Grande Champagne | 40°C
sarna | seler | kalarepa | pieczarka | Pierre De Segonzac XO reserve Grande Champagne
mascarpone | tytoń | kawa | czekolada | Pierre De Segonzac Extra Grande Champagne
Po degustacji, będzie można nabyć koniaki Pierre de Segonzac w cenach detalicznych, takich samych jak w sklepach Festus:
– Pierre De Segonzac VSOP Grande Champagne, 319 złotych
– Pierre De Segonzac XO Reserve Grande Champagne, 474 złotych
– Pierre De Segonzac Selection des Anges Grande Champagne, 579 złotych
– Pierre De Segonzac Extra Grande Champagne, 1199 złotych
Zobaczcie jak było. Zdjęcia dzięki uprzejmości naszych Przyjaciół z TestSmaku.pl. Taka Sztuczka.





